Bella Vista Hotel, Qawra Coast Road, St. Paul's Bay SPB 1908, Malta
Tel: (+356) 2157 0591 / (+356) 20106047 | Mob: (+356) 79570591 | Fax: (+356) 2157 0609
Email: info@bellavista.com.mt

English
Français
Español
Nederlands
Deutsch

Welkom bij de Bella Vista Hotel Group, Malta

 

Speciale service en faciliteiten
Receptie 24 uur per dag geopend, drie liften, roomservice, wasserij- en geldwisselfaciliteiten, autoverhuur en taxiservice, huisarts beschikbaar op verzoek.

 

 

Fitness
De fitnesszaal is uitgerust met alle apparaten die nodig zijn om lekker te kunnen fitnessen en bevindt zich dicht bij het overdekte zwembad.

 

 

Sauna
De sauna bevindt zich dicht bij het overdekte zwembad; er kunnen vijf personen tegelijkertijd gebruik van maken. Heerlijke verwennerij na een dagje uit.

 

 

Massage
Ontdek uw eigen lichaam en schoonheid door uzelf te trakteren op een ontspannende massage. U kunt bij ons kiezen uit acht verschillende soorten massage.

 

 

Jacuzzi op het dak
Op het dakterras bevindt zich de jacuzzi met zonnedek en bar. 
Een ideale plek om de dag door te brengen, luierend in de zon.

 

 

Haar en schoonheid
Als u op vakantie bent is het altijd heerlijk om uzelf te laten verwennen bij de kapper of de schoonheidsspecialiste. Wij bieden een ruime keus aan behandelingen.

 

 

Overdekt zwembad
Het overdekte zwembad wordt in de winterperiode verwarmd van oktober tot juni. Het is heerlijk om afwisselend te zwemmen en te ontspannen in de jacuzzi, direct naast het zwembad.

 

 


Dakterras
Het dakterras heeft ligstoelen, parasols, een bar en een jacuzzi. ’s Avonds zijn er op dit terras live optredens, waarvan men kan genieten met een drankje erbij en rondom een adembenemend uitzicht.

 

 

Openluchtzwembad
Het openluchtzwembad bestaat uit twee gedeelten, een voor kinderen en een voor volwassenen. Er is een bar waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Een heerlijke plek om te ontspannen of uzelf met uw kinderen te vermaken.

 

 

Wifi
In het hele hotel en op alle kamers is via WiFi of kabel een internetaansluiting beschikbaar. U moet wel uw eigen laptop meebrengen.

 

 

Internetcafé
Het internetcafé bevindt zich in de lobby van het hotel. Tegen een geringe vergoeding kunt u hier 24 uur per dag gebruik van maken.

 

 

Tentoonstelling antieke auto’s
We zijn trots op onze drie antieke auto’s die tentoongesteld staan in het Bella Vista Hotel. Het zijn een Ford uit 1912, een Ford uit 1923 en een Chrysler die gebouwd is in 1927. Ze verkeren alle drie in originele staat en zijn nog puntgaaf.

 
Sorry no data entries available at the moment for: nl-NL

We hebben 3 zalen voor u om uit te kiezen voor al uw Meeting en Event eisen.

more...

Laat ons uw Droombruiloft verzorgen. De Royal Wedding Hall is de plaats van samenkomst, modern ingericht en voorzien van alles wat uw bruiloft tot een onvergetelijke dag maakt. Wij organiseren ook andere feesten en hebben onze eigen catering.

more...

Het weer in Malta

PLEASE FIND BELOW THE REVIEW I SUBMITTED TO TRIP ADVISOR TODAY(it has not appeared yet) We have been staying here All-Inclusive since Christmas Eve. On arrival the man on reception who may have been the manager made sure we did not miss out on the Xmas dinner and ushered us straight into the Dining Room while they looked after our luggage, we were very grateful for...

Eileen Calder

Malta

30/12/2011

more...

Onze Doel

Uw aanbeveling is ons doel!
Een korte en eerlijke beoordeling van de volgende websites helpt ons personeel en management om voortdurend verbeteringen door te kunnen voeren. Het is ons doel om u een fantastische vakantie te bezorgen!

more...