Bella Vista Hotel, Qawra Coast Road, St. Paul's Bay SPB 1908, Malta
Tel: (+356) 2157 0591 / (+356) 20106047 | Mob: (+356) 79570591 | Fax: (+356) 2157 0609
Email: info@bellavista.com.mt

English
Français
Español
Nederlands
Deutsch

Welkom bij de Bella Vista Hotel Group, Malta

 

 
Het Bella Vista Hotel ligt aan de rand van plaatsje Qawra, vlak bij de Qawra boulevard. Een korte wandeling bij het hotel vandaan vindt U het centrale plein van Bugibba. In deze buurt zijn vele winkeltjes en bars, restaurnats, watersport faciliten, een casino, een zand- enrotsenstrand en de centrale bushalte.
 
Het Bella Vista Hotel is een modern nieuw gebouwd viersterrenhotel met 157 kamers. Alle kamers zijn goed uitgerust met balkon en badkamer en suite. De meeste hebben een schilderachtig uitzicht op het landschap of op het zwembad.

Het restaurant van het hotel heeft een opwindende mediterrane keuken; het eten wordt als buffet opgediend. Het restaurant is open tijdens het ontbijt, de lunch en het diner. Ook wordt dagelijks voor vermaak gezorgd in de Tate Lounge bar.

Klik hier om de mogelijkheden voor verblijf te zien
Sorry no data entries available at the moment for: nl-NL

We hebben 3 zalen voor u om uit te kiezen voor al uw Meeting en Event eisen.

more...

Laat ons uw Droombruiloft verzorgen. De Royal Wedding Hall is de plaats van samenkomst, modern ingericht en voorzien van alles wat uw bruiloft tot een onvergetelijke dag maakt. Wij organiseren ook andere feesten en hebben onze eigen catering.

more...

Het weer in Malta

PLEASE FIND BELOW THE REVIEW I SUBMITTED TO TRIP ADVISOR TODAY(it has not appeared yet) We have been staying here All-Inclusive since Christmas Eve. On arrival the man on reception who may have been the manager made sure we did not miss out on the Xmas dinner and ushered us straight into the Dining Room while they looked after our luggage, we were very grateful for...

Eileen Calder

Malta

30/12/2011

more...

Onze Doel

Uw aanbeveling is ons doel!
Een korte en eerlijke beoordeling van de volgende websites helpt ons personeel en management om voortdurend verbeteringen door te kunnen voeren. Het is ons doel om u een fantastische vakantie te bezorgen!

more...